"Ik kon mijn
studie afronden
zonder zorgen!"

Jerrello

Wij investeren in onze kinderen
en daarmee in onze toekomst.

Altijd de laagste rentes

Studiefinanciering

Ben je een student of arts en zoek je hulp bij het betalen van jouw (vervolg)studie? Download hier de studieleningfolders voor meer informatie.

Lening aanvragen

Heb je besloten om een lening aan te vragen,kies dan een aanvraagformulier die bij jou past.

Aanpassingen plegen

Ben je reeds klant en wil je ons informeren over nieuwe ontwikkelingen in jouw persoonlijke status of situatie in je bedrijf? Klik hier voor wijzigingsformulieren.

Sinds 1963 stimuleren wij groei
en ontwikkeling in de
samenleving

Wie zijn we?

We zijn een staatsbank met als belangrijkste taak burgers en bedrijven helpen verder vooruit te komen. Door dit te doen dragen wij tegelijkertijd bij aan de economische groei van Suriname. Studenten en ondernemers in de landbouw, industrie, dienstverlening, technologie en export kunnen bij ons terecht voor leningen met voordelige rentepercentages. En persoonlijke begeleiding om persoonlijk en zakelijk succes te garanderen. Suriname duurzaam ontwikkelen. Dat doen wij al 60 jaar!

Wat doen we?

Wij bieden verschillende financiële diensten aan, zoals leningen, kredieten en adviezen. Hiermee ondersteunen wij projecten die bijdragen aan werkgelegenheid, innovatie en duurzame groei. En omdat goed en specialistisch geschoold kader onmisbaar is voor versnelde ontwikkeling, verstrekken we studieleningen met de laagste rentes aan studenten om volledig toegewijd hun toekomstige ambities waar te maken.

Waarom kiezen voor ons?

We zijn er voor iedereen die graag verder wil studeren of succesvol wil ondernemen. Wij werken met nationale en internationale (ontwikkelings)partners voor het aanbieden van effectieve financieringsoplossingen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw bijzondere bedrijfs- of persoonlijke omstandigheden. Ook geven wij persoonlijke trajectbegeleiding, gericht op voortzetting van uw onderneming en toekomstplannen. Geen onderpand of borg? Geen nood, wij bieden voor gezonde bedrijfsplannen toegang tot het Garantiefonds.

Werken bij NOB

Wij hebben de volgende openstaande vacatures:

Nieuws

“Dit is het begin. Wij gaan internationaal”, verkondigt Jonathan Losa van J.J. Losa Stenenbedrijf maandag na de ondertekening van een leningsovereenkomst met de Nationale Ontwikkelingsbank van Suriname N.V. (NOB) in het Assuria High-Rise Event Center. Zijn droom wordt werkelijkheid. Losa omarmt de symbolische cheque met een stralende lach.

Contact